Pse ne jemi më të mirët


Për bashkëpunime afat gjatë


Përfito 20% Zbritje në pakot e shërbimeve të Kontabilitetit !

View more

Kontakt Info

PAO Company SH.P.K

Dardani
Kroi i Bardhë, Nr.43
Prishtinë 10000 Kosovë

+383 (0) 44600214

[email protected]

Read more

Mos u lodh t'u MENDU për punët që KONTABILISTI i kryn pa pritu !

Si firmë ligjore në Prishtinë, këtu ne ofrojmë shërbime ligjore për bizneset Indiviudale, Shoqërit me Përgjegjësi të kufizuara si dhe organizata më të mëdha.

THIRRE KONTABILISTIN.

PAO - Professional Accounting Office